Pecorino semistagionat di Pienza

Vizualizare de ansamblu rapida

Branza obtinuta din lapte de oaie pasteurizat, cu o textura fina si o culoare rosiatica datorata maturarii in sos de tomate. Are un gust dulce, cu note de fructe si vegetale si poate fi folosit la gratinarea legumelor sau se poate consuma simplu cu putina miere. Branza traditionala din regiunea Toscana.
Maturare: cel putin 40 de zile.

Producator: Caseificio Gugusi
Tara de provenienta: Italia/ Toscana

Pretul afisat este pentru 100g.

Disponibilitate: In stoc

16,00 RON

Detalii

Termenul de valabilitate este mentionat pe ambalaj.
Alergeni: lapte si produse si produse lactate (contine lactoza).
A se pastra la temperaturi mai mici de +12°C.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste apostrof (') pentru fraze.


Scrie propria ta recenzie

Numai utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Va rugam sa va Logati sau sa va Inregistrati