Gourmet Catering reprezinta acea fila a povestii Da Pino care are misiunea de a va face sa va simtiti ca un invitat la propriul eveniment. Altfel spus, Da Pino Gourmet Catering contribuie la disiparea grijilor privind aspectele organizatorice ale oricarui eveniment privat sau corporate. In termeni si mai concreti, este vorba de optiuni variate de platouri gourmet, cu produse selectionate riguros, pentru orice tip de petrecere sau reuniune.

Da Pino Gourmet Catering este, cu adevarat, special. Prezentarea eleganta, gusturile rafinate, platourile imbietoare, preparatele delicioase – toate contribuie la conturarea unui eveniment reusit. Combinand, astfel, bunul gust si gustul bun, echipa si platourile Gourmet Catering Da Pino au potentialul de a augmenta senzatia de bine in cadrul evenimentelor unde este prezent.

O mica gustare este – oricand si mereu – binevenita. Da Pino Gourmet Catering va invita sa degustati preparatele selectionate pentru a va convinge de savoarea si prospetimea care le caracterizeaza. Alegeti platourile gourmet preferate si contactati echipa pentru asistenta in plasarea si procesarea comenzii.