Da Pino Bistro reprezinta, de fapt, materializarea unui deziderat de prietenie, construit pe baza unei pasiuni comune pentru bucataria italiana. Visul de a oferi un mediu placut si o atmosfera linistita tuturor celor care apreciaza savoarea unei mese delicioase, servite in tihna, a devenit realitate odata cu deschiderea Bistro-ului. Un spatiu dedicat intalnirilor linistite, amatorilor de delicatese italienesti si, nu in ultimul rand, experientelor culinare deosebite. Un local situat in centrul istoric al Cluj-ului, o oaza de relaxare si detasare, un prilej de zambet, stare de bine si impacare.

Preparatele servite la Da Pino Bistro sunt pregatite exclusiv din specialitati oferite de maestri artizani ai produselor cu specific italian. Experienta gastronomica unica reiese si din dedicarea Da Pino pentru prospetime si savoare.

Pastele si produsele de patiserie prezinta garantia prospetimii, fiind facute, zilnic, in laboratorul propriu, din ingrediente naturale. In ceea ce priveste selectia de carne de vita, aceasta include, printre altele, Fassona din Piedmonte, precum si produse de provenienta locala atent selectionate si livrate doritorilor.

Optiunea „to go” – pusa la dispozitie de Bistro Da Pino de pe Universitatii 8 – garanteaza o savoare unica si celor care sunt in trecere. Acestia sunt intampinati cu o selectie de panini proaspete, realizate din cele mai bune ingrediente de origine italiana, precum si cu specialitati din cafea, croissante si sandwich-uri hranitoare.

Da Pino Bistro - La cucina piccola fa la casa grande!

-----