Primul Crăciun marca Da Pino

Perioada de sfârșit de an este plină și palpitantă pentru noi toți. Iar organizarea unei petreceri de Crăciun sau de Revelion presupune atenție sporită la detalii. Pe lângă aspectele ce țin de organizarea propriu-zisă, intervin aspecte ce țin de gust și gusturi. Da Pino vă propune un concept deosebit de catering pentru petreceri și evenimente.

Catering Evenimente
Gourmet Catering by Da Pino reprezintă acea fila a poveștii noastre care are misiunea de a vă face să vă simțiți ca un invitat la propriul eveniment. Da Pino vă pune la dispoziție, pe de o parte, o selecție specială de platouri gourmet, dulciuri și prăjituri, băuturi și specialități italienești – naturale, realizate artizanal, de maeștri gastronomi.

Gourmet Catering pentru evenimente - Da Pino Gourmet Catering pentru evenimente - Da Pino

 

Locație petreceri private

A doua componentă a distracției o reprezintă locația deosebită pe care o puteți închiria pentru petrecerea dumneavoastră. Da Pino Bistro din Cluj-Napoca, Str. Universității, nr. 8, conferă un mediu intim, precum și o atmosferă plăcută celor care apreciază confortul și liniștea pe care le poate oferi o locație ultra-centrală. Aici, se pot organiza evenimente care acomodează un maximum de 25 de persoane, iar sortimentele bogate și autentice de brânzeturi, preparate din carne, vinuri italienești, dulciuri și multe alte surprize gastronomice garantează o petrecere cu totul deosebită!

 

Da Pino Bistro Da Pino Bistro

 

O mică gustare este – oricând și mereu – binevenită. Da Pino Gourmet Catering vă invită să degustați preparatele selecționate – înainte de petrecere, pentru a vă convinge de prospețimea și eleganța pe care le pot imprima evenimentului dumneavoastră.

Contactați-ne acum pentru a programa degustarea și pentru a rezerva data evenimentului!

 

Sărbători cu bine!
Echipa Da Pino

---

Înapoi la articole