Dragi prieteni pasionați de arta culinară italiană,

Pentru ca experiența gastronomică pe care v-o oferim să fie una de excepție și cu adevărat completă, v-am mai pregătit o surpriză.

Noi, cei de la Da Pino, apreciem gustul bun și bunul gust; știm că și voi. De aceea, vă propunem:

Piatto del Giorno (Luni-Vineri, 12:00-16:00, 35 RON)

~ Piatto della Sera (Luni-Vineri, 19:00-21:00, 45 RON)

Piatto dello Chef (Sâmbătă-Duminică, 12:00-18:00, 65 RON)

 

**Piatto dello Chef** este propunerea chef-ului nostru pentru ziua de Sâmbătă și, respectiv, pentru ziua de Duminică. În weekend, merităm să ne relaxăm și să ne bucurăm de (cel puțin) o masă delicioasă, cu preparate variate, în combinații apetisante. Piatto dello Chef a pornit ca o idee, ca un deziderat de a oferi o experiență culinară completă- disponibilă la un preț cu totul special. Imediat după lansarea acestui proiect, am constatat cu mare bucurie că este și apreciat. Pasionații de bucătăria italiană autentică încep să recunoască importanța utilizării ingredientelor proaspete, de calitate, a atenției și dăruirii în prepare, precum și a ambianței plăcute care trebuie să însoțească o astfel de experiență.

piatto dello chef 1

 

Publicăm zilnic meniul și imagini cu preparatele pe care vi le propunem pentru cele trei tipuri de piatto pe pagina noastră Facebook. Vă invităm să ne urmăriți, să consultați propunerile chef-ului nostru și să alegeți opțiunea care vă este cea mai apropiată de preferințe.

 

Vă așteptăm, cu drag, la Da Pino Bistro!

 

---

Înapoi la articole