Dragi prieteni ai Da Pino,

Cu mare bucurie vă anunțăm că am lansat blog-ul Da Pino, accesibil de pe website-ul nostru. Am considerat că este un moment oportun în dezvoltarea noastră și, totodată, că vă vom putea demonstra respectul pe care vi-l purtăm și prin această modalitate.

Noi, cei de la Da Pino, ne-am reunit în jurul pasiunii noastre comune față de arta culinară și gastronomică italiană. Din primăvara lui 2016 și până acum, considerăm că am reușit să trezim și în voi dorința de a fi părtași la o poveste care se scrie, frumos, cu fiecare zi ce trece. Suntem aici pentru voi. Înțelegem ce doriți și cunoaștem cele mai bune metode a livra produsele și preparatele de care aveți nevoie. Vă împărtășim înclinarea spre gust bun și bun gust. Ne plac preparatele gourmet. Comercializăm ingrediente și alimente naturale, realizate sau obținute în totalitate prin procedee artizanale. Ne mândrim cu dedicarea bucătarilor, brutarilor, patiserilor și ospătarilor noștri, mai ales pentru că știm că nu noi i-am selectat, ci ei ne-au ales pe noi. Suntem o familie. Am creat o comunitate în jurul unui concept inedit. Avem locații fizice și online, unde vă punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate, pentru gusturi dintre cele mai variate. Iar tot ce facem vine din dragul pentru gastronomia italienească.

Dorim să vă transmitem, în continuare, ideile noastre despre specialitățile din carne, brânzeturile fine, sortimentele seecte de vin, băuturile bio, dulciurile și prăjiturile îmbietoare, pâinea proaspătă și savuroasă și nu numai. Vă invităm, așadar, pe blog-ul nostru, unde veți găsi informații utile și recomandări privitoare la o alimentație sănătoasă, prezentări detaliate de produse și preparate italienești, precum și noutăți și surprize marca Da Pino.

Vă mulțumim că ne sunteți alături! Să scriem povestea Da Pino împreună!

 

Cu drag și pasiune nețărmurită pentru delicatesele italienești,
Echipa Da Pino

--------

ARHIVĂ ARTICOLE

Martie 2017

Februarie 2017

Ianuarie 2017

Decembrie 2016

Noiembrie 2016