In fiecare dintre noi se regaseste un mic bucatar. Da Pino cunoaste acest lucru si il sarbatoreste, zilnic, asa cum se cuvine, alaturi de toti cei care trec pragul Ristorant-ului situat in Brancusi 1.

Pe rafturile noastre se regaseste o selectie speciala de produse artizanale specifice zonei Italiei. Gama de alimente si ingrediente cuprinde – printre altele – mezeluri, dulceturi si dulciuri, produse de patiserie proaspat scoase din cuptor, branzeturi (inclusiv burrata), o varietate de carne si preparate din carne proaspete, pregatite de catre un macelar italian cu o vasta experienta in domeniu, precum si bunatati romanesti produse de mici intreprinzatori locali. Toate – naturale si produse din materie prima atent selectionata.

Un spatiu aparte este dedicat sortimentelor de paine home-made. Clientii sunt intampinati cu arome savuroase si proaspete de specialitati precum ciabatta, focaccia, pane latte, paine cu masline sau bine-cunoscuta paine de Gheorgheni. Gama de produse ambalate intregeste oferta, punand la dispozitia doritorilor grissini, cantucci, biscotti, ciocolata de casa, precum si produse fara gluten si produse speciale din faina de kamut. Aceasta din urma este recunoscuta si apreciata pentru calitatile sale nutritive, care contribuie, in acelasi timp, la conturarea unui plan de alimentatie sanatoasa.

In plus, Ristorantino Da Pino introduce conceptul „snack to go” intr-un mediu mai putin conventional. Mai exact, Ristorantino Da Pino ofera nu numai produse pentru prepararea delicateselor cu iz italienesc acasa, ci si mici gustari, disponibile pe loc, sub forma de sandwich-uri sau panini. Prospetimea savorii si caracteristicile hranitoare ale acestora sunt garantate prin prepararea lor zilnica, in conditii de atentie speciala acordata fiecarui ingredient utilizat. Pentru pasionatii de paste, Da Pino lanseaza si optiunea „pasta to go”, cu o implementare unica pe piata clujeana. Astfel, lasagna si alte tipuri de paste sunt plamadite si preparate chiar in incinta localului, din ingrediente naturale, garantand nu doar prospetime, ci si un gust inegalabil si autentic.

O surpriza inedita o constituie si optiunea de a alege unul (sau mai multe) dintre platourile cu gustari gata combinate si aranjate, gandite pentru acele evenimente sau intalniri care necesita atat promptitudine in pregatire, cat si gusturi si arome exceptionale.