Dragi prieteni,

Avem noutăți de-a dreptul delicioase pentru voi: Începând din data de 20 februarie 2017, Da Pino lansează un nou meniu a la carte!

Am gândit această surpriză special pentru voi - pasionații de bucătăria italiană. Pe baza unui proces îndelungat de recepționare a feedback-ului oferit de cei ce ne-au trecut pragul Bistro-ul până acum, echipa Da Pino a parcurs toate etapele conceperii unui meniu îmbunătățit, creat în exclusivitate pentru a răspunde cât mai complet preferințelor exprimate. Ne pare bine să anunțăm că acest proces de „revigorare și îmbunătățire a selecției de preparate a la carte pregătite de Chef-ul nostru și echipa sa în bucătăria Da Pino a luat sfârșit. Rezultatul este unul de care suntem extrem de mulțumiți: un meniu complex și ofertant, generos și plăcut pentru cei care apreciază bunul gust și gustul bun al gastronomiei italienești.

meniu nou Da Pino Bistro

 

Ne face plăcere, așadar, să enumerăm doar câteva dintre noutățile incluse în noul meniu Da Pino:
Mic dejun: trei tipuri noi de omlete (al Naturale, al Prosciutto cotto, al Formaggio), precum și Bratwurst aș Pane Latte
Aperitive: Insalata di mare, Carcpaccio di polipo, Carpaccio di Bresaola con rucola e Parmiggiano 
Paste: Spaghetti all'Amatriciana, Spaghetti alla Putanesca, Spaghetti gamberi e zucchine, Tagliattele Salsiccia funghi porcini, Tagliatelle al Nero di Sepia, Tagliatele con crema di tartufo, diverse preparate cu Tortellini, Ravioli și Gnocchi, Lasagna Goccia d'Oro
Risotto: Pere, noce e gorgonzola, ai Funghi porcini, Taleggio e salsiccia, Tartufo e Prosecco
Fel principal: Filetto di Manzo alla griglia, Filetto di Manzo e Speck dolce flambato al Remy Martin, Filetto mignon arotoalto alla pancetta con funghi porcini, Arrosto di vutello brasato al vino rosso, Insalata fresca di vitello

Pe lângă aceste noutăți, vă punem la dispoziție, în continuare, o gamă apetisantă de dulciuri și prăjituri. Cannoli, Bigne, Panna cotta, Torta alla Nocciole, Torta Sacher, Tiramisu, Torta Da Pino, Torta al Limone.

 

În curând, Da Pino va sărbători primul an de activitate. Primul an alături de voi toți. Primul an în care am savurat specialități italienești realizate după rețete cu tradiție. Primul an în care povestea Da Pino și-a scris primele pagini - poate cele mai importante. Noul meniu a la carte disponibil la Bistro (Str. Universității, nr. 8) reprezintă doar una dintre surprizele pe care vi le-am pregătit, în acest context încărcat de importanță emoțională pentru echipa noastră.

Vă invităm să vă alăturați pasionaților de bucătăria italiană (și, bineînțeles, nouă), pentru a vă bucura de toate opțiunile savuroase pe care le-am inclus în noul meniu. Vă așteptăm la Bistro pentru a servi preparate autentice italienești, într-o locație ultra-centrală, cu o atmosferă plăcută - perfectă pentru servirea deliciilor culinar cu iz italienesc. Să ducem povestea Da Pino mai departe - împreună!

Gânduri bune,
Echipa Da Pino

 

 

-----

Înapoi la Articole