Evenimente

Culinaria de Primăvară

imagine mobile detalii eveniment/experienta Culinaria de Primăvară

Culinăria de primăvară se reîntoarce la DaPino - Sâmbătă, 10 Mai, în Grădina DaPino și la etaj - Salone Superiore. Acest eveniment emblematic, devenit o tradiție, celebrează farmecul autentic al gastronomiei și muzicii românești, într-un cadru boem și elegant.

Anul acesta, ne bucurăm să-l avem din nou alături de noi pe chef Alex Petricean, care va aduce un plus de savoare și creativitate meniului special conceput pentru această ocazie.

Chef Alex Petricean este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare asupra bucătăriei tradiționale românești. Este fondatorul restaurantului NOUA -  Bucătărie Românească din București, unde promovează reinterpretări moderne ale preparatelor tradiționale, folosind ingrediente locale.

Atmosfera va fi completată de muzica live susținută de Taraful Marian Alexandru & Alina Alexandru, care vor aduce ritmuri autentice și energie vibrantă serii. Taraful Marian Alexandru & Alina Alexandru sunt cunoscuți pentru interpretările lor autentice și pline de energie, care aduc la viață tradițiile muzicale românești.

Accesul se va face pe bază de rezervare online, cu servire la masă, iar meniul va fi de tip à la carte în Grădina DaPino.

Pentru o experiență completă, poți opta pentru o rezervare în Salone Superiore, unde vei fi răsfățat cu un meniu set special conceput pentru acest eveniment și băuturi à la carte.

Program Il Giardino: 12:30 – 21:00
Program Salone Superiore: 19:00 – 21:30 / 21:30 – 23:00

Contact
DaPino
8 Strada Universităţii
Cluj-Napoca